10 rapandule originale romanesti (2)

Continuarea primului post.

Adelina Varciu/Pestritu
Cu privirea ei de caprioara neprihanita, zambetul ei de copila de 5 ani si discursul ei de vestala Adelina ii ia fata Biancai Dragusanu de departe. Poate si pentru ca Bianca e bitchy mai tot timpul si increzuta in timp ce Adelina nu pare a fi. Am spus nu pare pentru ca este atat de infumurata si de increzuta dar asa bine ascunde asta sub o dragalasenie falsa. De departe cea mai isteata dintre fetele astea.
Este o creatura machiavelica, cel putin dupa spusele lui Liviu de la L.A. Ca si Bianca cu Bote ea foloseste fosta ei relatie cu Liviu pentru a-si promova cariera actuala de modelling si ambitiile de viitoare asistenta.

Marina Dina si Daniela Crudu
Aceste doua fete fac impreuna cu Bianca trio-ul de asistente TV de la Antena 1. Daniela Crudu este o fosta dansatoare exotica prin Dubai. Pare a fi o fata simpla dar s-a bagat de curand intr-un scandal care a costat-o job-ul; cica ar fi luat bani de la Leo de la Strehaia (fostul lui Simona Sensual si al lui Carmen Serban). Ea joaca rolul de pupaza, are o atitudine nebunatica ca asistenta. Pe mine ma enerveaza vocea ei, fata asta nu e facuta sa vorbeasca la TV.

Marina Dina este blonda si apreciata mai mult decat celalalte de prezentatorul shoz-ului la care lucreaza, Mihai Morar. Joaca rolul inocentei copile atragand instincte paterne in barbati. E de departe cea mai penibila din trio.

Laurette
A aparut in presa dupa ce a fost batuta de Ogica din cate imi amintesc. E o fata draguta si destul de unica fiind una din putinele mulatre din Ro. Aspira la un job de asistenta TV, intre timp o vad des pe la Apropo TV.
http://www.cascar.ro/3.0/wp-content/plugins/stream-video-player/player.swf?ver=1.2.0<!–

Profele de sex: Alina Plugaru si Laura Andresan
Ele conduc industria porno a Romaniei. Aparent sunt femei ok cu un spirit intreprinzator. Realizeaza emisiuni sau scriu articole de specialitate. Apreciez lipsa de ipocrizie si nu le consider la fel de tarfulite ca celalalte. Nu isi fac publicitate pe seama altora, nu intra in scandaluri.


One thought on “10 rapandule originale romanesti (2)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s