London trip @Christmas

Anul trecut am vrut sa plec la Londra de Craciun sa mi-l petrec cu parintii (acolo locuiesc), asadar am luat un bilet Eurostar la doar 70 de euro, super afacere. Evident suna simplu si frumos ori daca exista vreun epitet care se potriveste calatoriilor mele acela este ‘intortocheate’: anul trecut am ratat un avion Girona-Paris si am dormit intr-un hostel fara incalzire-aventura d 115 euro, am ratat un avion Luton-Baneasa si am ajuns la Varna dupa ce am platit un extra 60 de euro, am ratat un autocar Londra-Manchester si am plecat 6 ore mai tarziu etc etc. Oricum se intelege ca nu le am cu a fi la timp. Desi tin sa precizez ca zborul Girona-Paris l-am ratat si pt ca era un marton in oras si taxi-ul nu a putut sa treaca, cel Luton-Baneasa l-am ratat ca era super aglomeratie fix inainte de iesirea de pe autostrada spre aeroport.
In 2009 am ratat un zbor Luton-Paris dar asta a fost vina lui tata ca nu m-a dus la timpla aeroport, nu a mea.
Nimic insa, nimic nu ma enerveaza mai tare ca Eurostarul iarna. Este a doua iana cand imi iau bilet si ma lasa balta si sunt obligata sa iau bilet Eurolines (ceea ce dureaza cu 6 ore
mai mult). Prietena cu care ma duc iarna asta la Londra ma anunta ca pe site-ul Eurolines e un mesaj de anulare a calatoriilor de pe 21.12, ziua in care trebuia sa plec. Asta dupa ce am renuntat la ideea ca as putea sa plec la 11:13 pe 21 cu Eurostar din cauza acestui magnific mesaj:
Informations trafic – 01h00 CET
En raison des mauvaises conditions météorologiques persistantes, des limitations de vitesse sont en vigueur sur le réseau à grande vitesse. En conséquence, nous ne pouvons faire circuler autant de trains qu’initialement prévu.

Eurostar recommande aux voyageurs munis d’une réservation pour aujourd’hui, mardi 21 décembre, de se présenter en gare une heure avant l’heure de départ initialement prevue. Une place leur sera attribuée sur le prochain train disponible. Merci de bien vouloir noter que de longs temps d’attente sont à prévoir en gare.
Merci de vous rendre en gare uniquement si vous êtes munis d’une réservation.

Nous vous remercions de votre patience
Pour plus d’informations, cliquez ici

Eurolines pare a asigura traficul maine:
Eurolines assure tous ses départs vers Londres malgré les conditions climatiques de ces dernières semaines. N’hésitez pas à reserver en ligne pour profiter de nos départs quotidiens vers la capitale anglaise
.

Acum cine nu iubeste calatoriile? Eu le ador. Ele par insa sa ma urasca intens si cand se pun de acord cu vremea arunca ori vulcani islandezi ori zapada de care autoritatile nu se pot ocupa, ca doar cine se astepta sa ninga iarna?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s