10 rapandule originale romanesti (1)

Modelele noastre in ziua de azi sunt starurile de la TV(inclusiv ce apare la Un show pacatos), anterior modelele erau clasa nobiliara si princiara.
Am ales sa nu le pun intr-o ordine:
Bianta lui Bote
A aparut din senin pe cerul semet al mondenului romanesc, o stea cazatoare, Bianca! Am vrut sa aflu cate ceva despre studiile ei dar nu am gasit nimic pe net (pe ea personal nu am cum sa o intreb) dar cred ca in afara de SDTV nu a facut mare lucru in domeniu (spre deosebire de Moni care are la facultate niste note).
Tot ceea ce stim este ca a fost cu Botezatu (care este gay) si cu Cristea (care e un fotbalist ratat). Oricum, mult PR pe capul lui Bote.
Acum ea a ajuns co-prezentatoare (ea, Marina Dina si Daniela Crudu sunt trio-ul de pipitze care se fataie la Antena) la Un show pacatos.
Ah si arata ca o papusa Barbie:

Bomba Sexy
Alias Iulia Tabacaru, a aparut la mana lui Cristi Tanase acum cateva luni. Este originara din Pitesti, are celulita, o cheama bomba sexy din cauza fundului considerabil. Tanara de 20 si ceva de ani a fost propulsata de relatie la o serie de prezentari de moda la care a tinut acest interviu:
http://ivm.inin.ro/js/embed.js?id=ziF1bmzzxqz&width=480&height=380&autoplay=0

Ceea ce sincer imi displace la ea este faptul ca se crede atat de sexy dar este atat de diforma:

Simona Sensual
Cred ca prima data a prezentat meteo. Si ea este grasa bine, dar nici chiar cat Bomba Sexy. De observat din nou, numele cu rezonanta. Nu stiu nici acum ce face ea de fapt. Cand a aparut perversul pe la TV a zis ca i s-a furat portofelul in spalatoria in care el lucreaza…

Sexy Braileanca si Roxy Manelista
O specie cu totul aparte sunt creatiile OTV-ului, Sexy Braileanca si Roxy Manelista. E ca si cum ultimele creaturi disponibile, acele amibe ce traiesc in pesteri de la inceputurile timpurilor ar fi primit acces la TV, sa le vada o natiune. Propulsate de Dan Diaconescu, ele sunt sub nivelul celorlalte. Sexy Braileanca s-a prostituat prin Germania, s-a tunat (conform propriului cantec) si si-a facut un numar considerabil de operatii estetice cat despre Roxy Manelista care a fost data afara de la Rai da buni cand s-a suparat Morar pe ea ca nu poate nici macar playback sa faca, nu se mai stie nimic.

Roxy

Sexy

Partea a doua aici.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s