Totul este carja


dedicatie de la “mucoasa”

Acum vreo 3 saptamani aflu ca “e buna de o carja” este felul nepoliticos al masculilor de a spune “as incerca prostii cu ea o data, dar e prea urata pt altceva”. Nepoliticos dar inventiv caci carjele nu ma duc des cu gandul la chef de distractie.
Asadar raman cu ideea de carja impotmolita pe undeva. Azi ma uit la Nimic important pentru e cringe cum Mandruta inca se simte vinovat pt faptul ca a inselat-o pe sotia lui. Vara asta si-a rupt un picior, merge in carje.
Zoso se ia de o tipa si ii spune “mucoasa”, sustine ca “domnisoara o va suge original” sau inca “noroc ca o sugeti fara prejudecati”, “merita muie”. Nu vreau sa discut despre zoso si tanara care a “bravat” ca nu e treaba mea. Evident pe viitor o sa evit sa ma gandesc la “muie” si cat de jignitor poate sa sune dar in mintea mea exista un monstrulet care se gandeste ca zoso o jigneste pe tipa asta cu o “carja”.


6 thoughts on “Totul este carja

  1. Nici nu ai tu idee ce poate fi facut cu 2 carje. Am vazut un film inventiv acum cateva luni. Evident, nu porno, cum te poti gandi la asa ceva?:))

    Like

  2. Sincer, am ascultat pe la usi cand ma vindea tata prietenului. Pe principiul vaca trece dintr-o ograda intr-alta. Carjele erau bonusul oferit pe langa ladita cu zestre. Mama mi-a povestit de zestre (o au pt mine de ani buni pusa) stiind ca nu arat cine stie ce si nici desteapta nu sunt.

    Like

  3. @ flaviu: Ceea ce tu insinuezi este de-a dreptul revoltator! Sincer nu pot suporta intr-o saptamana transformarea a 3 barbati de succes in gay/bi: dupa lovitura cu Dragos Bucurenci tot ce mai ramane este sa iasa si Zoso din dulap si Mandruta (desi avand sotie va fi mai dificil pt el). Lumea mea s-ar prabusi, nu as mai avea repere :((.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s