Twilight Saga

Este un subiect controversat pentru ca Twilight este un fel de trashy si non-calitativ Harry Potter. Dar atunci cand a aparut am sarit pe aceste romane. Face parte din acea vointa de a citi romane la moda/ romane ce devin fenomen mondial.
Opinia mea literara asupra romanelor acestea? Sunt prost scrise, au un subiect frumos (Interviu cu un vampir este un roman bun) ca pentru adolescente disperate, personajul Bellei Swan e ireal, ia decizii ilogice pentru un personaj, extrem de disperat si enervant.
In pofida acestor detalii eu recomand aceste carti. Probabil pt ca pot fi citite intr-o saptamana cu inima la gura si starnesc emotii profunde.
Cat despre filmele din seria… unele sunt mai bune si altele mai proaste. Reactia isterica a fetelor trebuie pusa de-o parte. Mie mi s-a parut ca 1 si 3 (sunt 4 romane in total) sunt ok dar ca 2 este absolut penibil. Filmele chiar sunt proaste dar cartile au posibilitatea de a transporta altfel cititorul si exprima mult mai bine ce se intampla de fapt in cadrul acestei povesti de dragoste.
Detalii despre carti aici.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s