London Trouble

Se cheama ca am ajuns in Londra, unde a cam inceput si povestea cu blogging-ul acum 6 luni pentru ca daca nu il intalneam pe Andrei probabil nu ma tineam pana acum. Am dormit probabil 3 ore in noaptea asta pentru ca din Paris in Londra cu Anda am mers cu autocarul. Cateodata nu am dormit voit, mai ales la sfarsit pentru ca imi place sa vad Londra (si Anglia ca se fac 3 ore de la Dover in capitala) goala, proaspata, dimineata.
Dupa doua zile de umblat pe unde nu mai umblasem inca, pentru ca nu e prima mea data in Londra am dat de doua fenomene ciudate legate de animale:
Veveritele din Londra sunt sunt foarte amagitoare. Vin la tine, te miros si faze, le dai ceva de mancare – cred ca au devenit omnivore intre timp – si se cara, se duc sa cerseasca la altcineva. Arata diferit fata de cele din Ro. Iata si poza.

Un tip azi purta o hermina pe strada in lesa iar hermina era super calma si docila. Ma asteptam in orice moment sa ridice piciorul si sa faca pisu pe un stalp pe care il mirosea.


4 thoughts on “London Trouble

  1. @Papillon: am aflat de la tata ca sunt aduse din Canada si fiind mai violente au ucis populatia indigena din aceeasi specie cu ale noastre; adevarul este ca nu duc lipsa de tupeu

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s