Sex and the City 2

Am fost la Sex and the City 2, evident, deoarece sa refuzi un film care arata ca ultimele defilari primavara-vara este un no-no pentru femei. Si da, ma simteam superb in sala, glumele erau haioase si cand m-am ridicat la sfarsitul filmului si nu erau decat 5 baieti rataciti, 2 in cuplu si chinuiti de consoarta, restul mai gay ca Perez Hilton m-am simtit foarte acasa (nu stiu de ce), asa ca am iesit sa beau vin (nu cocktailuri).
Fiecare femeie are momente Carrie Bradshaw in care isi pune intrebari in legatura cu relatiile amoroase pe care le duce/ le-a dus. Avand in vedere distanta dintre ea si Big in filmul acesta intrebarea majora a filmului este ce implica distanta intr-o relatie. Am tendinta sa ma intreb des asta pentru ca sunt intr-o relatie la distanta, dar traiesc astfel asta pentru ca spre deosebire de Carrie am ales distanta probabil din proprie initiativa in ultimele mele relatii. Presupun ca pentru ea momentul in care Big decide sa se mute 2 zile pe saptamana din casa intr-un alt apartament din acelasi oras e o dezamagire. Presupun de asemenea ca acea dezamagire o face sa-l insele plecand la Abhu-Dhabi.
Ajung sa ma intreb pe mine. Ar fi straniu sa mi se para normal sa nu am sotul 2 zile din 7 pe cap? Si ce scuza as accepta pentru asta? Munca? Sau placerea personala?
Pana la urma concluzia filmului este foarte importanta. Intr-un cuplu sunt doua persoane si atat. Deciziile se iau in sanul lui. Iar regulile fiecarui cuplu sunt diferite in functie de preferintele fiecaruia. In definitiv cele 2 zile din 7 nu mi se par un capat de tara, atata timp cat ii face placere si mie la fel.

Trailer aici


2 thoughts on “Sex and the City 2

  1. Mama l-a descris ceva mai scurt fata de tine, zicand in mare tot aia. Ea a spus “Bai, e misto, trebuie sa il vezi”.
    Si intr-adevarat, va trebui sa il vad, ca de scos l-am scos de ieri

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s