Aristocrats

UPDATE: Am pus un link gresit mai devreme, multumesc pentru sesizari. Se numeste lapsus (nu versiunea in romana) cand subconstientul tau confunda doua cuvinte sau in cazul de fata doua link-uri.

Am citit articolul asta acum vreo 2 saptamani. Mi-a placut la nebunie pentru ca detaliile de acest gen imi plac. Stiu ca aristocratia in ziua de azi este obligata sa munceasca, stiu ca nu mai sunt aceleasi valori etc. Dar sunt indragostita de Romania interbelica, de ideea aceea ca lucrurile mergeau bine, de la sine, ca aveam un rege. Nu sunt pro-regalitate, e doar un concept frumos in mintea oricarei fete, cand ne imaginam cai albi si printi frumosi.
Mintea mea mereu vivageaza asupra diferitelor posibilitati pe care cei din familia mea le-ar fi avut daca nu ar fi venit comunismul. Realizez ca teoretic el m-a facut, prin multitudinea de circumstante dar ma intreb daca m-as fi nascut chiar daca nu ar fi venit.
Este un articol bun tocmai pentru a-ti pune intrebari. Poate nu foarte bun in perioda in care intrebarile sunt de alta natura.

PS: Ma bucur ca am cititori fideli in Manchester. Inelul era doar un inel cu meteorit, nu unul de logodna.


2 thoughts on “Aristocrats

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s