Easter thoughts (2)


Sunt capsunara si am plecat pentru a gasi o viata mai buna in Franta. Aceasta este concluzia care rula prin capul meu fix in momentul in care m-am uitat la stirile de la pranz de ieri de pe Antena 1. Titlul era Capsunarii s-au intors in tara de sarbatori.

Pe langa faptul ca de Paste in afara de cateva atentate prin Moscova moare absolut orice alt subiect (nu tu o vedeta, nu tu un film revolutionar, nu tu un omor serios, nu tu niste betivi, niste femei insarcinate – adica o tristete imensa la stiri) in afara de sarbatori, cozonaci, traditii, copii, iepuras, miel, MIEL… Se vorbeste si de cei care vin de Paste in tara. Asadar stolurile de oameni plecati la munca se intorc la rude. Si???? E o veste noua asta, adica ati descoperit ceva nou la stiri?

Nu o sa pomenesc decat in treacat cat de mult se complace lumea de sarbatori in propriile imagini de fericire in familie in fata unui miel prajit dar totusi, cat de departe se poate merge in iluzia asta incat sa nu vezi nimic altceva. Sarbatoarea de Paste este despre un act miraculos indeplinit de un tip prin 30+ dupa Hristos nu despre iepuri, ciocolata, pasca sau alte nenorociri.

Pe langa asta ma jigneste si pe mine, dupa ce ca informatia era fix de cacao cu faza asta: eu am plecat pentru o viata mai buna, o soarta mai buna. Suna ca si cum aveam un tata care imi facea treburi cand eram mica, o mama alcoolica, un parcurs scolar presarat de ani lipsa, si devenind depresiva si tarfa am decis sa ma stabilesc in Italiospanie ca sa devin profesionista pe acolo.
Plangeti-mi de mila pana nu ma apuc de prostii din nou.
Poate de data asta aleg internetul pentru noua runda de prostitutie.


4 thoughts on “Easter thoughts (2)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s