Stuck


Girona, Spain
Ce nu as da acum sa-mi fie numai gandurile prinse in Spania, nu si corpul. Dap, am ratat de dimineata un avion, ceea ce inseamna ca nu voi simti in narile mele mirosul profund de balega de vaca ce ma izbeste cand ma apropii de aeroportul din Girona pana maine dimineata la 6 cand plec. M-am cazat cum ne-cum prin Girona, si acum nu vreau sa mai ies din hostel. Oricum plec la 4 dimineata de aici, aproape orice efort pare inutil dupa mine. Poate mai pe noapte ies ca sa scot bani, poate nu. Poate merg pe jos, poate iau taxiul. Am atat de putine lucruri de facut sau de ales incat simt oficial ca imi cresc niste tentacule negre cu care voi sufoca peretii si voi pata cei ce ma inconjoara din holul hostelului.
In rest vacanta a fost super, trebuia sa o strice ceva masiv.


2 thoughts on “Stuck

  1. Macar tu ai plecat.
    Acum zona Girona este blocata de zapada, probabil si aeroportul. In barcelona erau cozi de 6-7 pe centura, si 4 km in oras (1km/h medie). TIR-uri date peste cap,rupere mare…
    Daca ramaneai, sau daca alegeai zborul de seara, posibil sa iti fi schimbat opinia despre termenul “worst” 😀

    Like

  2. Sunt happy ca am ajuns, e mai mult decat suficient. Incep sa te inteleg la fazele alea: caldurica, casa mea, patul meu. M-am simtit genial in asternuturile mele. Acum sa vad cum deznod scoala si restul de munci pe care le am. Ma simt Hercule, o sa le fac pe toate.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s