New products

Sunt produse la care te uiti, iti spui cat de misto este ambalajul si rapid iti dai seama ca ele nu stiu exact ce vor sa fie dar vor sa fie noi. Vorbesc de noua unda de produse bio/reciclate care tinde sa apeleze la aia de 30 de ani cu bani si cu o constiinta neimpacata fata de toti anii in care nu au reciclat si au dus planeta la pierzanie. Atunci se nasc aceste produse stranii, specifice snobului de oras pseudo-intelectual si self-conscious la maxim.
Ca prim exemplu avem aceasta minunata apa de la Glaceau (n-am auzit in veci de ei) Vitamin Water se numeste. Ma rog, ei sunt bengosi si nu scriu decat cu minuscule tot ambalajul asa ca mostra:

aujourd’hui il n’est pas pensable de ne faire qu’une seule chose à la fois. votre imprimante peut faxer, copier et scanner. votre téléphone peut préparer le repas et organiser vos vacances. en buvant cette boisson, vous développerez la faculté de lire dans les pensées des gens (souvent très amusant), et avec un peu de concentration, vous pouvez même vous téléporter…vous n’en croyez pas un mot? eh bien, vous avez raison. pourtant, dans notre centre de recherche sur l’hydratation responsable, on s’est vraiment creusé la tête pour créer une boisson “multifonctions”, pour vous hydrater et vous rafraîchir…en attendant la formule pour la téléportation.

astazi este greu de imaginat sa faci lucrurile pe rand. imprimanta dumneavoastra faxeaza, copiaza si scaneaza? telefonul dumneavoastra poate sa faca de mancare si sa va organizeze vacantele. band aceasta bautura, veti dezvolta puterea de a citi in gandurile oamenilor (foarte haios), si cu putina concentratie va veti putea si teleporta…nu ne credeti? aveti dreptate. totusi, in centrul nostru ce studiaza hidratatrea responsabila, chiar ne-am chinuit sa cream o bautura “multifunctionala”, pentru a va hidrata si a va satisface setea…asteptand o formula pentru teleportare.

Bautura este apa aromatizata si are vitaminele c, b3, e, b5, b6, b9, b12, calciu si zinc.

Cat de tare se cred ei cu apa lor de 10 Ron, pe bune. Nu am citit texte atat de proaste niciodata. Suna fix ca atunci cand se dau idiotii la mine si baga glume de-alea proaste.

Al doilea produs este un pachet de biscuiti de la firma Michel et Augustin.

Atentie, poveste adevarata.
Buna ziua! Suntem doi pispirici dusi cu pluta. MIhai are doua plante verzi, o bicicleta si nu mare lucru pe cap. Austin are un kangoo albastru (masina de renault), 4 scaune pentru bebe si un carucior.
Aventura noastra: gurmanda si sanatoasa, plina de vitalitate, de proiecte nebune si foarte UMANA. Dumneavoastra (cel care ne mananca biscuitii), cel ce livreaza, cel ce comercializeaza, noi: fiecare are un cuvant de spus in marirea aventurii.

Timp pentru ceilalti? Veniti sa ne ajutati in dezvoltarea de noi patiserii ale unor intreprinzatori tineri. Prima patiserie? La Tanlarghin, Burkina Faso.

A treia imagine este cea cu toata echipa.

Da, si textele acestora mi se par penibile. Nu stiu daca o revolutie de genul este posibila in domeniu, dar pentru moment sunt de acord ca produsele lor sunt foarte gustoase si de buna calitate.

As vrea sa termin cu FHM. E o revista care imi place la nebunie: glume, gaming, fete semi-goale in poze sexi, povesti erotice. Pentru mine e exact revista de care am nevoie. Da, si eu ma intreb daca sunt fata. In orice caz cei de la FHM au facut o chestie relativ inteligenta. Pe care au facut-o si cei de la Cosmopolitan si Psychologies cred. Isi vand revista in format mare si mic. Eu am invatat in scurta perioada in care am studiat subiectul ca versiunea mica apeleaza actual mai mult pentru ca este user-friendly. Pe mine ma cam scoate din sarite ca nu are imaginile indeajuns de mari…nu stiu exact de ce.

In orice caz o serie de schimbari aparute nu de foarte curand apar la orizont. Se vede faptul ca nu mai avem incotro fata de multimea de produse pe care societatea noastra de consum ni le pune dispozitie. Acesti oameni par sa fi gasit o serii de solutii. Pe mine nu ma atrag enorm, dar sunt interesante ca fenomen.


2 thoughts on “New products

 1. eu am baut o data in UK apa aia de la glaceau, stiu ca a fost cat o cafea starbucks (12 lei), dar eram curioasa ….
  sincer ambalajul face toti banii, are un design frumos, gustul e ffff bun, dar sigur pentru ei nu reprezinta un capat de tara suma aceea de bani, si oricum nu te obliga nimeni sa o cumperi, nu uita ca exista apa plata de lux la preturi si mai si 😀
  eu le apreciez pt design, indiferent de pretul (unoeri aberant) .. lor
  acum daca ar intelege si producatorii nostri puterea unui ambalaj frumos, ar fi un pas f important inainte…

  Like

 2. mie nu mi se pare ca are un design inteligent, poate cel mult in tendintele relativ moderne. adica aprecize faptul ca Fanta, Cola si altele pastreaza cam aceeasi linie de ani de zile si ea este de succes. ceea ce nu imi place este ca astia sa se creada mai cu mot…

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s