Sweet disposition

Mi s-a furat portofelul in autobuz. Este a 3a oara cand mi se-ntampla in transportul in comun (pentru portofel), a 5a oara in genere (cu un ipod si un mobil pe lista).
Da, ati ghicit, sufar de aiureala cronica.
A posteriori cand imi uram viata si ma gandeam cat de cacat e ziua sau natura mea am si calcat in cacat. Da, ziua incepuse sa devina mai baubila, eram ajutata moral de o fetita de 8 ani (it always helps for me), dar nu, a trebuit sa trec si prin cacat.
Am declarat furtul, si am asteptat cel putin o ora si jumatate pentru a face asta.
In orice caz am 3 carduri de biblioteca, 1 card de credit, cardul meu de identitate, cel putin 7 carduri de fidelitate diverse, un SIM englezesc, cardul meu de studenta de refacut. Maine incep prin cardul de studenta si cel de identitate. Intre timp un cantec optimist si un comic-strip al unui prieten (Dragos Roman) despre inutilitatea limbilor straine (da, ma doare tare).


On m’a volé mon portefeuille dans le bus. C’est la 3éme fois que cela m’arrive dans les transports en commun (pour le portefeuille), la 5éme fois tout court (avec un ipod et un portable au compteur).
Vous avez bien deviné, je suis totalement tête-en-l’air.
Alors que je maudissais ma vie et journée de merde et ma nature de merde j’ai marché dans la merde. Oui, la journée commençait a devenir plus supportable, j’avais le support moral d’une petite fille de 8 ans ce qui m’aide toujours, mais non, je devais marcher dans de la merde.
Après j’ai déclaré le vol, et j’ai attendu au moins une heure et demie pour le faire.
En tout cas j’ai 3 cartes de bibliothèque, 1 carte de crédit, ma carte d’identité, au moins 7 cartes de fidélité diverses, une carte SIM anglaise, ma carte d’étudiante à remplacer. Demain je commence avec la carte d’étudiante et celle d’identité. Entre temps une chanson pour me provoquer au calme et une BD faite par un ami (même si c’est en roumain).


3 thoughts on “Sweet disposition

 1. Nu as putea spune decat ca ziua (in general) este exact asa cum vrei sa fie 🙂 Acelasi lucru este si pentru viata in general…m-am repetat dar era cazul 😛

  Like

 2. Periculos Parisul asta, bine ca mi-ai zis,sa nu dau pe acolo curand.
  Offtopic: textul din comentariu este mult prea mic si nelizibil… mareste si tu fontul oleaca

  Like

 3. @Roxy Mersi, deci Roxy tu spui ca intamplarea asta de cacat si celalalte sunt meritate de comportamentul meu aiurit. Vreau sa precizez ca am intalnit si oameni aiuriti dar norocosi…care chiar nu pierd/li se fura chestii. So fuck karma.
  @Andrei Parisul nu este periculos daar azi am aflat cat de periculos este cartierul meu (another story). Vesti bune in rest. Diseara maresc fontul, nu te-ngrijora, toti s-au plans de asta.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s