Leapsa, photo

Biroul meu, conform cerintelor lepsei.
De la stanga la dreapta: un ceas portocaliu care suna exact ca alarma bancilor, pe perete – un afis Art Nouveau de Mucha, un orar (exact, un orar, ca sa ma simt ca in clasa a 3a mereu), sus de tot e o poza cu bunica mea, sub ea este o imagine cu Parisul (pe care o voi da repede jos ca il vad indeajuns zilnic) – , pe birou – carti, reviste, mac-ul, agenda, alte doua carti, inclusiv cea pe care o citesc acum Kelly+Victor de Niall Griffiths, sarea (acel mic obiect albastru), un suport pentru pixuri si creioane facut de mine (fund de sticla de plastic cu papier maché pe el si pictat) – , pe celalalt perete – carti postale si felicitari, post-it-uri diverse cu date de nastere, o imagine a Sibiului, un desen de la Rora cu noi doua (Rora are 9 ani), de lumina este agatata o Diddlina, sus sunt cutii de medicamente, diverse si amintiri (cutii cu amintiri, da chiar suna bine).
Lipseste paharul de vin care se afla in frigider (am uitat sa-l pun la rece asa ca dupa ce l-am turnat in pahar am realizat mare ma greseala).
Acum nu poate spune nimeni ca nu ma cunoaste.

De la Miru si Dezaxata.


10 thoughts on “Leapsa, photo

  1. salut, copilu'! asta ca sa vezi ca am trecut si eu pe aici, m-am chinuit sa vad ce ti-au scris ceilalti- fara succes, in final concluzionand ca esti destul de… (nu-mi gasesc acum cuvantul, dar o sa-l mai caut) pentru varsta ta.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s